*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Bolig | 2 min

Nykredit sænker renten

Nykredit sænker renten for både privat- og erhvervskunder på en række produkter, så det kan blive endnu mere attraktivt at have lån i en foreningsejet bank.

Nykredit

Nu bliver det mere attraktivt for både erhvervsliv og private at have lån i foreningsejede Nykredit, når Nykredit Bank sætter renten ned med 0,25 procentpoint på lån med variabel rente for både privat- og erhvervskunder. Det sker efter rentenedsættelsen fra Nationalbanken torsdag aften.

”Jeg glæder mig over, at vores erhvervskunder nu kan se frem til at mindske deres renteudgifter, når vi følger Nationalbanken og sætter vores variable udlånsrente ned med 0,25 procentpoint for vores erhvervskunder”, siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

For privatkunder nedsættes den variable udlånsrente også for en lang række produkter med 0,25 procentpoint.

”De seneste år har vi med meget attraktive renter på både ind- og udlån, senest på efterfinansieringer ved boligkøb og til klimasikringsformål, tydeligt vist vores privatkunder fordelene ved vores foreningsejerskab. Det glæder mig derfor, at vi kan sætte renten ned på en række udlånsprodukter til vores privatkunder,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

For privatkunder holdes renten dog i ro for Boliglån Køb og Andelsboliglån og Andelsboliglån 1000. For Boliglån Køb gælder derfor fortsat en rente på 4,25% efter BoligRabat*. For Andelsboliglån 1000 gælder en rente på 4,4% efter Boligrabat*, og for Andelsboliglån gælder en rente ned til 4,8% efter Boligrabat*.

De seneste år har vi med meget attraktive renter på både ind- og udlån, senest på efterfinansieringer ved boligkøb og til klimasikringsformål, tydeligt vist vores privatkunder fordelene ved vores foreningsejerskab.
Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Indlån

Med rentenedsættelsen fra Nationalbanken torsdag sættes renten også ned på en række indlånsprodukter med 0,25 procentpoint for både erhvervs- og privatkunder.

Nykredit fastholder dog en uændret indlånsrente på produkterne ”BoligOpsparing” og ”Grøn Opsparing” til privatkunder, der inklusive bonusrente fortsat giver op til 4,5% i rente på de første 300.000 kr. 

"Vi fastholder vores meget attraktive indlånsrente til privatkunder med "BoligOpsparing" og "Grøn Opsparing", da vi trods faldende renter hos Nationalbanken fortsat ønsker at gøre en forskel for førstegangskøbere, så de kan spare op til en bolig, eller for eksisterende boligejere, der ønsker at energirenovere eller klimasikre deres bolig. Det er jeg glad for, at vores foreningsejerskab giver mulighed for," siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Nykredit Bank var den første bank, der gik bort fra de negative renter, da Nationalbanken efter en længere årrække med negative renter satte renten op i sommeren 2022. Siden har Nykredit Bank hævet indlånsrenten seks gange for privatkunder.

Med den seneste justering på 0,25 procentpoint får privatkunder i Nykredit en indlånsrente på mindst 1%, mens privatkunder med boligfinansiering og daglig økonomi i Nykredit Bank får mindst 1,5% i rente.

*BoligRabat er på 0,20% p.a. af restgælden og gælder foreløbig til og med 2027.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Vil du høre mere om fordelene ved at være kunde i en foreningsejet bank? Udfyld denne kontaktformular, så kontaker vi dig hurtigst muligt til en snak om dine muligheder i Nykredit Bank.

Relaterede Artikler

Artikel Bolig
23. maj, 2024

Søvnige huspriser og overraskelser på lejlighedsmarkedet

Huspriserne har været lidt langsomme til at stige, mens ejerlejlighedspriserne til gengæld står stærkere, end man havde kunnet forvente. Det viser den nyeste boligprisprognose, der tager temperaturen på boligmarkedet lige nu.
Artikel Bolig
17. maj, 2024

Fem gode råd til førstegangskøbere

Det kan føles som en usikker rejse at bevæge sig ud på boligmarkedet og købe bolig for første gang. Få hjælp fra boligøkonomens fem bedste råd.
Artikel Bolig
6. maj, 2024

Udbuddet af boliger til salg fortsætter med at stige

Boligsiden har netop offentliggjort deres boligudbudsstatistik for april 2024, og tendensen er tydelig. Udbuddet af både huse, ejerlejligheder og sommerhuse til salg er fortsat stigende, fortæller Nykredits boligøkonom Mira Lie Nielsen.