Background image

Det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad

Læs om vores grønne løsninger

Beregn lån til ny bolig

Med vores boliglånsberegner kan du få en vejledende beregning på, hvor meget et lån til ejerbolig, andelslejlighed eller sommerhus koster.

Beregn lån til elbil

Forbrugerrådet Tænk har for andet år i træk givet det eftertragtede Bedst i test-stempel til Grønt Billån fra Nykredit. Så overvejer du at skifte til en elbil, kan du her lave en beregning på et Grønt Billån, og se hvad det vil koste dig at låne.

Ny, lav rente på boliglån

Skal du købe bolig – og bruge et banklån? Se, om du kan få mere luft i økonomien med vores meget lave rente på lån til bolig. 

Populære beregnere

Se alle vores beregnere

Seneste nyheder om bolig- og privatøkonomi

Artikel Privatøkonomi
5. juli, 2024

Boost pensionsopsparingen inden 2026, og opnå en økonomisk gevinst

Betaler du topskat? Så kan du få en økonomisk fordel ved at booste pensionsopsparingen, inden personskattereformen træder i kraft i 2026. Indbetalinger i 2024 og 2025 kan nemlig give en ekstra besparelse på op til 7,5 procent.
Artikel Privatøkonomi
1. juli, 2024

Mange misser gylden mulighed for afkast

243.000 kr. Så mange penge havde hver dansker i gennemsnit stående på bankkontoen ved udgangen af maj måned. I alt løber det op i 1.168,9 mia. kr. – et rekordhøjt beløb, og en stigning på 6,9 procent i forhold til året før.
Artikel Privatøkonomi
27. juni, 2024

Nykredits klimamål blåstemplet

Foreningsejede Nykredit bliver første store långiver og systemiske, finansielle institut i Skandinavien med klimamål, der er blåstemplet af Science Based Targets initiative (SBTi).