Betalinger

Digitale betalingsløsninger

I Nykredit tilbyder vi en række forskellige digitale betalingsmuligheder, som du kan anvende i din hverdag, så som Apple Pay, Google Pay og Fitbit Pay. Se alle apps her.

Apps til mobil og tablet

Google Pay

Som kunde i Nykredit kan du betale med Google Pay. Så slipper du for at have både kort, kontanter og mobiltelefon på dig, når du handler.

Apple Pay

Som kunde i Nykredit kan du betale med Apple Pay. Så slipper du for at have kort eller kontanter med dig, når du handler.

Garmin Pay

Brug Garmin Pay, når du er på farten. Du skal blot bruge dit kompatible device til at betale med ved at holde det op foran betalingsterminalen. Garmin Pay kan bruges med både Visa-kort og Mastercard.

Fitbit Pay

Fitbit Pay er en app til kontaktløs betaling, som du kan benytte dig af som kunde i Nykredit på dit kompatible device. Du kan både tilknytte dit Visa-kort eller dit Mastercard til Fitbit Pay.

Young Money

Young Money er Nykredits digitale lommepenge- og opsparingsunivers til børn og unge mellem 7 og 17 år med egen mobil eller tablet. Du og dit barn får blandt andet et gratis tilbud i form af en Young Money-app, hvor I altid kan følge dit barns forbrug, dit barn kan anmode om lommepenge og se, hvor mange penge han eller hun har.

Andre betalingsløsninger

MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Kontaktløse kort - du kan vælge mellem en række forskellige betalingsløsninger til din hverdag.