ForeningsFordele

Få BoligRabat på dit bankboliglån

BoligRabat er en rabat, du kan få på nogle af de bankboliglån, vi tilbyder i Nykredit. Rabatten er på 0,20 % om året af lånets restgæld.

To kvinder i en have

Hvem kan få BoligRabat?

Med BoligRabat reducerer du din restgæld, så du faktisk kommer til at skylde mindre – uden at røre en finger. Det er bare én af de ForeningsFordele, du kan få som kunde, fordi vi er ejet af foreningen Forenet Kredit.

Som kunde får du automatisk BoligRabat, hvis du bruger os som din daglige bank og samtidig finansierer din bolig gennem Nykredit. Er du Private Banking-kunde kan du også få rabat.

Se vilkår for BoligRabat

Hvorfor kan du få BoligRabat?

Du kan få BoligRabat, fordi Nykredit primært er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Foreningsejerskabet betyder, at vi deler Nykredits fremgang med dig i form af en række særlige fordele. Vi kalder dem ForeningsFordele, og BoligRabat er blot én af dem. Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvad du kan få.

Sådan fungerer det

BoligRabat påvirker ikke ydelsen på dine boliglån, som beregnes og opkræves uændret. Men BoligRabat reducerer restgælden på lånet. For prioritetsLån, som er afdragsfri, bliver BoligRabat dog i stedet overført til den konto, der er knyttet til PrioritetsLånet.

BoligRabat gælder for disse boliglån i Nykredit Bank:

BoligRabatten gælder indtil videre til 31. december 2027. Den er bare én af flere ForeningsFordele, som du kan få som kunde i Nykredit Bank og BoligBank. Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvad du kan få.

Er du allerede kunde i Nykredit, men i tvivl, om du kan få BoligRabat? Ring til os på 70 10 90 00 eller kontakt din rådgiver i fx netbanken for at høre mere.

Vil du høre mere om dine muligheder? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig, så hurtigt vi kan.

Hør mere om dine muligheder

Udfyld vores formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * er obligatoriske

Er du allerede kunde i Nykredit?
0/512

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på kundeservice@nykredit.dk og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Spar på gebyrerne med KundeRabat

Når du som privatkunde har din daglige økonomi og din boligfinansiering hos os, kan du få KundeRabat.

KundeKroner er en kontant fordel på dit realkreditlån

Har du realkreditlån gennem Totalkredit? Så får du KundeKroner.

Se alle dine ForeningsFordele

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på gebyrer på lån og investeringer.