Webinarer

Oversigt over webinarer

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner.

Kommende webinarer

2024

Få en status på bolig- og rentemarkedet

Se webinaret, hvor vores eksperter zoomer ind på boligmarkedet, renteudviklingen og dansk økonomi.

Webinar om energiforbedring 

Se webinaret og få gode råd til, hvordan du kommer i gang med at energiforbedre din bolig.

Private Banking Summit 2024

Se optagelsen fra Private Banking Summit 23. april 2024, hvor vi sætter fokus på USA, det kommende amerikanske valg og stiller spørgsmålet: Hvad er det egentlig, der foregår i USA?

Webinar om arv og testamente: Havner din formue i de rette hænder?

Ved du, hvem der arver dig – og hvordan du kan ændre på det? Se med og bliv klogere på det og meget mere i dag. 

Status på finansmarkederne – og et kig ind i 2024

Se webinar, hvor Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, giver en status på finansmarkederne og kigger på forventningerne til 2024.

2023

Webinar: Opsparing og pension

Dette webinar er til dig, som har lang tid til din pension. Måske du undrer dig over, hvornår din pensionsopsparing er stor nok? Eller hvad du selv kan gøre for at bestemme din pensionsalder? Se webinaret, og få tips fra Nykredits formueekspert, Jeanette Kølbek.

Få mest muligt ud af din pensionsopsparing

Dette webinar er til dig, hvor din pension begynder at nærme sig. Se webinaret her, hvor Nykredits formueekspert deler ud af sine bedste råd

Webinar: Energiforbedring? Sådan kommer du i gang

Overvejer du at energiforbedre din bolig eller at skifte varmekilde? Og er du nysgerrig på gaspriserne og prissætning af energi? Så er dette webinar relevant for dig.

Webinar: Boligmarkedet, boligskattereformen, renter og inflation

Se webinaret, hvor boligøkonom Mira Lie Nielsen og chefstrateg Klaus Dalsgaard Hansen stiller skarpt på både boligmarked, renter, inflation og boligskattereformen. 

Webinar: Invisteringskonference

Se optagelsen fra investeringskonferencen 10. oktober 2023 og bliv opdateret på investeringsmarkedet og kom på højde med verdensøkonomien og markedsudviklingen, så du er klædt på til andet halvår af 2023. Du vil også blive klogere på kunstig intelligens, og om hvordan vi skal håndtere vores frygt og fascination - og hvad vi skal med os mennesker i en tid, hvor teknologien overgår vores fantasi.

Webinar: Ejendomsudlejning

I en tid med stigende renter, høj inflation og et udfordret boligmarked er der meget, du som ejendomsudlejer skal være opmærksom på. Se dette webinar og bliv opdateret på de nyeste tendenser.

Webinar: Bæredygtighedsrapportering

Bliver du også mødt af flere og flere krav til bæredygtighedsrapportering? Så kan dette webinar hjælpe dig godt på vej.

Webinar: Få styr på arv og testamente

Se dette webinar og få indblik i, hvem der arver dig og hvordan du kan ændre det, hvilke ting du skal tage stilling til i et testamente og hvorfor en fremtidsfuldmagt er en god ide.

Webinar: Status på finansmarkederne - og et kig ind i 2023

På dette webinar gav Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, en status på finansmarkederne og kiggede nærmere på forventningerne til 2023.

2022

Webinar om opsparing og pension

Dette webinar er til dig, som har lang tid til din pension. Måske du undrer dig over, hvornår din pensionsopsparing er stor nok? Eller hvad du selv kan gøre for at bestemme din pensionsalder? Se med, og få tips fra Nykredits privatøkonom, Jeanette Kølbek.

Få mest muligt ud af din pensionsopsparing

Dette webinar er til dig, hvor din pension begynder at nærme sig. Se med her, hvor Nykredits privatøkonom deler ud af sine bedste råd

Webinar om boligmarkedet, stigende renter og energipriser

Renterne stiger og energi- og forbrugerpriser er på himmelflugt. Det er en gyser for mange boligejere, og på dette webinar giver vores eksperter deres bud på, hvad det kan betyde for dig.

Nykredit Investeringskonference 2022

Bliv opdateret på markedernes sande tilstand med krig i Ukraine, inflation og energikrise - og potentialet i langsigtede og bæredygtige investeringer. Og hør Klimaforsker Sebastian Mernilds bud på klodens sande tilstand.

Kom nemt i gang med at investere

Investering er ikke kun for eksperter og millionærer – det er for alle. Formueekspert Jeanette Kølbek deler ud af sin viden og erfaring, og giver gode råd til at komme nemt i gang med at investere.

Er det nu, du skal skære en bid af din restgæld?

På webinaret vil chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard Hansen fortælle om, hvilke forventninger Nykredit har til renten, og hvilke fordele og ulemper, der er ved at lægge sit lån om til et med højere rente eller anden risikoprofil. 

Kom godt i gang med at energirenovere boligen

Til webinaret vil Mathilde Grøn Bjørneboe fra Energistyrelsen fortælle, hvilke forbedringsmuligheder der typisk er i danske boliger, og give gode råd til, hvordan du kommer i gang, og hvordan du skal forholde dig til de stigende energipriser. Nykredit vil også fortælle, hvordan du kan finansiere din energiforbedring.

Hvordan påvirker krigen i Ukraine verdensøkonomien og dine investeringer?

Det kan være svært at danne sig et overblik i den nuværende situation. Derfor inviterer vi til webinar tirsdag den 15. marts kl. 16, hvor Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, opdaterer dig på den seneste udvikling og giver sit bud på, hvordan det vil påvirke økonomien, når vi kigger lidt længere frem.

Private Banking-webinar: Få opskriften på et langt og sundt liv

Oplev forsker og bestsellerforfatter Nicklas Brendborgs forrygende og utrolige historie om videnskabens kamp mod aldring, og få konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.

2021

Private Banking-webinar om fremtidens boligmarked

Hvordan kommer vi til at bo i fremtiden, og hvor bevæger boligmarkedet sig hen efter en periode med usædvanlig høj aktivitet? Se med, når fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, og Nykredits boligøkonom, Mira Lie Nielsen, gør os klogere på fremtidens boligmarked.

Private Banking-webinar: 100 dage med Biden

Til dette webinar tegner Klaus Dalsgaard tegne et billede af verdensøkonomien efter Joe Bidens første 100 dage på posten. Webinaret

Status på de finansielle markeder

2021 er desværre startet med store nedlukninger i Danmark og store dele af Europa. Men hvordan påvirker det investeringsmarkedet? Hør, hvad du skal holde øje med som investor, og få gode råd til din privatøkonomi i en coronatid.