*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Nyheder
Artikel Bolig | 3 min

Vi sænker renten og gør det billigere at låne

Nationalbanken har sat renten ned, og vi følger efter i Nykredit. Se her, hvad det betyder for dig som kunde.

Nykredit

Billigere at låne til bolig

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde hos os i Nykredit, kan du nu se frem til, at det bliver billigere for dig at låne penge. Efter Nationalbankens rentenedsættelse har vi nemlig besluttet at sænke renten tilsvarende med 0,25 procentpoint på en række lån.

Det betyder bl.a., at renten på BoligLån Køb, som bruges til at finansiere ny bolig, bliver endnu lavere. Det gælder for både nuværende og kommende kunder. Renten på BoligLån Køb svarer efter BoligRabat* til en årlig rente på 3,75%, og dermed bliver det billigere for fx førstegangskøbere at låne. Rentenedsættelsen på 0,25 procentpoint gælder også for andelsboligkøbere. For Andelsboliglån 1000 kan man efter BoligRabat* få en rente svarende til 3,90% om året, hvis man har Nykredit som daglig bank.

”I Nykredit tilbyder vi ikke alene god rådgivning, men også attraktive udlånsrenter. Derfor er jeg glad for, at vi med endnu en rentenedsættelse kan give en håndsrækning til bl.a. nye boligejere ved at tilbyde en endnu lavere udlånsrente, hvad enten det er til en ejer- eller andelsbolig. For både BoligLån Køb og Andelsboliglån 1000 gælder det, at alle kunder får den samme lave pris, uanset hvem de er, og hvor i landet de bor,” fortæller Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Renten sænkes også på en række andre udlån, som derved bliver billigere. Fx på lån målrettet klimasikring eller energioptimering af din bolig.

I Nykredit vil vi gerne gøre en forskel. Derfor har vi nogle meget attraktive lånemuligheder for vigtige tiltag, der kan mindske boligejernes klimaaftryk eller fx sikre mod skader fra skybrud. Med rentenedsættelsen kan boligejerne nu få en attraktiv rente på 1,5% til at finansiere energirenoveringer eller klimasikringstiltag. Det er langt under Nationalbankens udlånsrente og muligt, fordi vi i Nykredit, som foreningsejet med Forenet Kredit i ryggen, ønsker at dele fremgangen med kunderne,” forklarer Tonny Thierry Andersen.

Se de nye rentesatser på udlån til private gældende fra 28. oktober 2024.

I Nykredit vil vi gerne gøre en forskel. Derfor har vi nogle meget attraktive lånemuligheder for vigtige tiltag, der kan mindske boligejernes klimaaftryk eller fx sikre mod skader fra skybrud.
Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Stadig attraktiv rente på indlån

Nationalbankens rentenedsættelse medfører også, at vi har valgt at sænke renten med 0,25 procentpoint på en række indlånskonti til privatkunder. Vi tilbyder dog fortsat en attraktiv rente på 0,50% om året til alle privatkunder og på mindst 1,0% om året, hvis du har samlet din økonomi og din boligfinansiering i Nykredit.

"Vi fulgte også Nationalbanken i juni og i september. Det ser jeg som det rigtige at gøre i en foreningsejet bank som Nykredit Bank,” fortæller koncerndirektør Tonny Thierry Andersen.

Nykredit var den første bank, der gik bort fra de negative renter, da Nationalbanken satte renten op i sommeren 2022. Nykredit nåede at hæve indlånsrenterne seks gange, da Nationalbanken satte renten op frem til sommeren 2024. Herefter har Nykredit fulgt Nationalbanken med ned og satte derfor både ind- og udlånsrenterne ned i både juni og september.

Se alle renter på indlån pr. 2. januar 2025.

Du hører fra os

Er du kunde, hører du nærmere fra os via din netbank eller e-Boks. Har du spørgsmål, er du – som altid – meget velkommen til at kontakte os på 70 10 90 00. Du er også velkommen til at udfylde denne kontaktformular: Skriv til Nykredit Kundeservice

*BoligRabat er 0,20% om året af restgælden på lånet og gælder foreløbig til og med 2027.

Det betaler du for et BoligLån Køb

Samlet lånebeløb 500.000 kr. Pålydende rente (variabel) 3,95%. Debitorrente (variabel) 4,01%. ÅOP 4,29%. Ydelse 1. kalenderår før skat pr. md. 2.448 kr. Samlet beløb, som skal betales tilbage, 881.201 kr. Samlede kreditomkostninger 381.201 kr. Rente- og provisionsomkostninger 365.376 kr. Oprettelsesomkostninger til banken 6.500 kr. Tinglysningsomkostninger 9.325 kr. Løbetid 30 år. 360 ydelser. Betaling kvartalsvis. Sikkerhedsstillelse: Der forudsættes udstedelse af nyt ejerpantebrev, der dækker det fulde beløb. Afdragsform annuitetslån.

Relaterede Artikler