*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Privatøkonomi | 2 min

Ny måling: Nykredit er årets bæredygtige højdespringer

Nykredit er med helt i toppen, når kunderne vurderer bankernes indsatser på bæredygtighedsområdet. Det viser ny måling fra EPSI Rating Group.

Nykredit

I en ny måling, hvor bankkunderne vurderer bankernes bæredygtige indsatser, går Nykredit i år markant frem.

Spørgsmål om bæredygtighed, miljø og social ansvarlighed bliver stadig vigtigere for forbrugere, organisationer og virksomheder. EPSI Ratings bæredygtighedsindeks stiller skarpt på, hvordan kunderne oplever bankernes bæredygtighedsindsatser. Her er Nykredit med helt i toppen på en sikker andenplads og langt over branchens gennemsnit.

Som den eneste af to banker, er Nykredit gået frem i målingen sammenlignet med sidste år. Samtidig er Nykredit den bank, der har haft den største fremgang.

”Den største forskel, vi i Nykredit kan gøre for den grønne omstilling, kan vi gøre sammen med vores kunder. Målingen fra EPSI bekræfter mig i, at vi udvikler nogle bæredygtige løsninger, som passer til vores kunder,” siger Tonny Thierry Andersen, der er koncerndirektør i Nykredit.

Du kan blive klogere på EPSI's bæredygtighedsindeks for Danske banker her:

Hvad måler bæredygtighedsindekset?

Bæredygtighedsindekset er baseret på ny forskning af EPSI Rating Group og Svenskt Kvalitetsindeks. Forskningen har fokuseret på, hvad der har betydning for bæredygtighedsindsatser i forbrugernes øjne. Særligt tre temaer har stor betydning: Om virksomhederne investerer med fremtidige generationer for øje, om virksomhederne stræber efter økonomisk succes uden at give afkald på sociale og miljømæssige faktorer, og om virksomheden tager samfundsansvar (etisk, miljømæssigt, økonomisk og socialt).

Relaterede Artikler

Artikel Privatøkonomi
30. august, 2024

Nykredits børneopsparing er Bedst i Test

Forbrugerrådet Tænk har testet børneopsparinger i 17 forskellige banker og sparekasser, og Nykredits børneopsparing ender som testvinder.
Artikel Privatøkonomi
15. august, 2024

Nykredit vinder stort i ny pristest

32.000 kroner. Så meget er der potentielt at spare om året, hvis man vælger Nykredit som bank. Det skriver mediet Finans, der står bag en undersøgelse af priserne hos Danske Bank, Nordea, Jyske Bank og Nykredit.
Artikel Bolig
16. september, 2024

Renten er faldet: Skal du lægge dit lån om nu?

Er du boligejer med fastforrentet 5%-realkreditlån? Så kan du måske snart komme til at sidde billigere i det hver måned, hvis du lægger dit lån om til et med lavere, fast rente.