*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Årets Ejerleder
Artikel Erhverv | 2 min

Årets Ejerleder 2024 skal kåres – skal du med?

Igen i år kårer Nykredit i samarbejde med PwC de dygtigste ejerledere i Danmark. Du kan møde dem ved de syv regionskåringer landet over, og deltage i festlighederne ved den store finale.

Nykredit

Nykredit er igen i år hovedsponsor, når PwC kårer Årets Ejerleder – og det er der gode grunde til, siger Henrik Rasmussen, regionsdirektør i Region Midtjylland.

”Ejerledede virksomheder spiller en helt afgørende rolle for væksten og jobskabelsen i Danmark, og det vil vi gerne være med til at sætte fokus på og hylde. Vi har været med som hovedsponsor i mere end 10 år, og vi glæder os til igen i år at møde og blive inspireret af en masse dygtige ejerledere rund omkring i landet”, siger Henrik Rasmussen.

Ejerledernes digitale transformation

Med årets tema, Ejerledernes digitale transformation, ønsker PwC, sammen Nykredit og en række andre partnere at hylde de ejerledere, der er lykkedes med at transformere deres virksomheder gennem digitalisering, kunstig intelligens eller tekniske fremskridt, således at de står stærkere nu og i fremtiden.

”Ejerledernes digitale transformation er et særdeles spændende tema - ikke mindst i en tid, hvor alle virksomheder, store som små, har fokus på at forløse det potentiale, som generativ kunstig intelligens rummer for virksomhederne. Jeg ser virkelig frem til at se eksempler på, hvordan dygtige ejerledere griber den digitale transformation an i 2024,” siger Henrik Rasmussen.

Skal du med?

Du har også mulighed for at møde Danmarks dygtigste ejerledere ved de syv regionskåringer landet over samt ved den store finale, landskåringen, som løber af stablen 14. november.

”Vi tør godt love, at det bliver nogle spændende dage med masser af inspiration, videndeling og underholdning - både i din region og til landskåringen i København - og det vil glæde os at møde jer derude”, slutter Henrik Rasmussen.

Sådan vælges Årets Ejerleder

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor PwC kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 9.000 ejerledede virksomheder. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 150 virksomheder. Ejerlederne interviewes ud fra spørgsmål om ledelsesfunktioner og forretningsplan, performance og vækstambitioner, ejerskifte samt årets tema.

Udover kåringen af regionens ejerleder, kåres også henholdsvis en regional Temaprisvinder og Årets Helt. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema: Ejerledernes digitale transformation, og Årets Helt gives til den ejerleder, som har gjort sig positivt bemærket i lokalsamfundet.

Relaterede Artikler